Talviaktiviteetit

Talviaktiviteetit

Talviaktiviteetit

Viikonloppu tai pidempi talviloma Paljakan upeissa vaaramaisemissa tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin. Meillä et pääse tylsistymään! Luvassa on vauhdikasta laskettelua Paljakan ja Ukkohallan yli 30 rinteessä ja 3 parkissa.  Rinteiden ulkopuolella on mahdollisuus kokeilla laskettelua koskemattomalla puuterilumella ja Snowparkista löytyy hyppyreitä ja reilejä rohkeille ja kokeneille laskijoille. Paljakasta voi myös vuokrata välineet lasketteluun ja hiihtoon, sekä aloittelijat voivat osallistua hiihtokouluun, jossa saa ammattitaitoista opastusta rinteitä ja latuja varten.

Lumikenkäilyyn sopivia vaihtelevia maastoja löytyy Paljakan ympäristöstä runsaasti ja reiteille voit lähteä suoraa vuokraamon ovelta.  Kokeile esimerkiksi nousua Paljakan vaaran huipulle tai retkeä Rakennusjärven kodalle makkaranpaistoon. Käytössäsi on myös yli 100 kilometriä hyväkuntoisia latuja joista osa kulkee luonnonpuiston lähimaastossa ylväiden ikimetsien keskellä, missä voit nauttia hiljaisuudesta ja ihastella talvisen luonnon kauneutta. Kalastuspuistossa ja ympäristön läheisillä järvillä on hyvät pilkkimismahdollisuudet, unohtamatta upeaa erämaajärveä vaaran päällä. Koukkuun voi tarttua isoa ahventa, siikaa tai joskus jopa purotaimen eli tammukka.

Jos lomalleen haluaa vauhdikkaampaa tekemistä, voi vuokrata moottorikelkat ja lähteä omatoimiselle retkelle maastoon. Tarjoamme myös moottorikelkkasafareita, joiden valikoimasta löydät tasollesi ja aikataulullesi varmasti sopivan. Tule nauttimaan Suomen kauniista talvesta Paljakkaan!

Monipuoliset rinteet kutsuvat laskettelemaan

Ukkohalla ja Paljakka ovat yhdistyneet ja samalla lipulla voit käyttää molempien laskettelukeskusten rinteitä.

Moottorikelkkailun huumaa niin isommille kuin pienemmillekin!

Vuokraa oma moottorikelkka ja lähde seikkailulle vaaramaisemiin. Moottorikelkkasafarit tarjoavat turvallista ja asiantuntevaa kelkkailua kaiken tasoisille. Lapsia varten on mahdollista vuokrata edullisesti omat kelkat ja harjoitteluun on varattu oma turvallinen ajoalue.