Ravintolat

Ravintolat

Ravintolat

Jos nälkä tai jano pääsee lomalla yllättämään, Ravintola Hotel Paljakka tarjoaa maukkaita a´la carte annoksia ja hyvän lounaan.  Maut ovat tuttuja suomalaisia ripauksella kansainvälisyyttä ja sopivat vaativampaankin makuun. Tuoreet raaka-aineet ja puhtaat maut ovat tärkeimpiä lähtökohtia ruuan valmistuksessa ja ruokalistamme vaihtuu aina vuodenajan mukaan. Kevät ja kesä tuovat mukanaan tuoreet ja raikkaat maut, syksyllä nautitaan metsän omia antimia ja pimeän talven keskellä saadaan ripaus syvyyttä makujen maailmaan.

Kelkkailun ja laskettelun jälkeen on ihana istahtaa kuuma juoma kädessä takkatulen ääreen rauhoittumaan tai nauttia tuopillinen biljardin peluun ohella. Pubin puolelta saa pikkusuolaista yksin, kaksin tai isommalla porukalla naposteltavaksi illanvieton lomaan. Ravintola Paljakka tarjoaa tämän kaiken ja paljon muuta!

Meiltä löydät puitteet myös suurempia tilaisuuksia tai yksityiskäyttöä varten. Olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, illanistujaiset tai vaikkapa työporukan virkistäytymispäivä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Asiakkaitamme palvelee myös rinneravintola Paljakka Bistro, Safaripub -burger-wings ravintola Paljakkatalon alakerrassa myöhään iltaan asti sekä Paljakan alueella kurvailee Pulla-Pirssi!