Palvelut

Lomaan kuuluu tietenkin rentoutuminen ja nauttiminen, arjessa syntyneet niska- ja hartiajumeille voi heittää hyvästit koulutetun ja ammattitaitoisen hierojan käsittelyssä! Kunnon ylläpitoa ei aina halua lomallakaan unohtaa, ja Paljakkatalossa sijaitsee kuntosali, jossa on Matrix-kuntosalilaitteet monipuoliseen harjoitteluun.

Paljakkakeskuksen sisäliikuntamahdollisuuksista vastaa Paljakkatalo, jossa sijaitsevat Paljakkakeskuksen kuntosali ja liikuntasali. Paljakkatalon liikuntasalissa on täydelliset varusteet kahdelle lentopallo-, sulkapallokentille sekä yhdelle salibandykentälle. Talossa on myös pöytätennisvarustus. Rauhallista elokuvailtaa pääsee viettämään saman katon alla Paljakka Kinossa, joka tarjoaa sesonkiaikana viikoittain uusimpia suosikkielokuvia koko perheen makuun. Paljakkatalossa on myös kahvio.

Paljakassa tapahtumat, tekemiset ja tarjolla olevat ohjelmapalvelut perustuvat alueen luonnon suomiin monipuolisiin mahdollisuuksiin. Alueella järjestetään muun muassa ohjattuja kelkka- ja huskysafareita, opastettuja retkiä ja vaelluksia, kalastusta sekä viihteellisiä iltaohjelmia saunomisen ja avantouinnin merkeissä.

Paljakan puitteet soveltuvat loistavasti erilaisten kokousten, seminaarien ja koulutusten järjestämiseen. Ei pidä myöskään unohtaa elämyksellisten luonnossa tapahtuvien virkistyspäivien järjestämisen mahdollisuutta.

Paljakasta ei tarvitse lähteä tyhjin käsin! Ski Shopista voit ostaa lasketteluvälineet, lasit ja kypärät, Paljakkatalon kioskista löytyy pientä naposteltavaa ja isommat marketit löytyvät Ristijärveltä, Puolangalta ja Paltamosta.