Ratsastus

Ratsastus

Hóll Tallin islanninhevosvaellukset

Ratsastusta islanninhevosilla
Nouse pehmeäliikkeisen hevosen satulaan.
Mukavat islanninhevoset takaavat unohtumattoman ratsastuskokemuksen sekä ensikertalaiselle että kokeneemmalle ratsastajalle. Ohjattu ratsastusvaellus etenee aina ryhmän tason mukaan joko leppoisaa käyntiä ja tölttiä tai reippaampaa laukkaa metsäteillä. Islanninhevosvaelluksiin ja islanninhevosten kasvatukseen erikoistunut talli sijaitsee noin puolen tunnin matkan päässä Paltamossa.

Tervetuloa luontoretkelle ratsain!

Hóll Talli
Kumpusentie 15
88300 Paltamo
puh. 050 357 6501
info(at)holltalli.fi
www.holltalli.fi
Facebook

Seijan Ratsutalli (Ukkohalla)

Seijan Ratsutalli on SRL:n hyväksymä harrastetalli. Se sijaitsee Hyrynsalmella, aivan Ukkohallan matkailukeskuksen tuntumassa. Tallilla on käytössä valaistu kenttä sekä kauniit maastot. Tallilta löytyy hevosia ja poneja kaikentasoisille ratsastajille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmille ratsastajille. Tallin kokeneet ratsastuksenopettajat pitävät huolen siitä, että tunnit sujuvat turvallisesti. Perheen pienimmille saatavilla myös talutusratsastusta.

Ratsastustunnit sovitaan joko soittamalla tai edellisellä ratsastuskerralla. Seijan talli järjestää myös erilaisia leirejä kesällä ja viikonloppuisin. Leirit ovat erityisen suosittuja etenkin koulujen loma-ajankohtina, joten muista varata paikkasi ajoissa.

Lue lisätietoja leiritarjonnasta ja tunneista ratsastustallin kotisivuilta

Yhteystiedot: Seija Hiltunen, puh. 040 418 7991