Talvi-Fatbike

Talvi-Fatbike

Paljakan vaihtelevissa maisemissa pääset nauttimaan pyöräilystä kauniiden vaarojen keskellä. Myös talvella voit hurjastella upeissa tykkymaisemissa fatbikeillä joko helposti sähköllä avustettuna tai enemmän urheilullisesti ilman.

Paljakan ympäristö tarjoaa haasteita ja hulvattomia hetkiä kaikille pyöräilystä nauttiville, unohtamatta upeita maisemia! Kesällä reittejä löytyy haastavista metsäreiteistä mukaviin metsän siimeksessä kulkeviin metsäteihin sekä vauhtia antaviin todella pitkiin alamäkiin. Talvella voit huristella tykkylumen keskellä fatbikepyöräilyä varten tampatuilla poluilla.

Paljakassa voi nauttia ympärivuoden rauhasta ja luonnon läheisyydestä tai viettää aktiivilomaa. Kainuun korkeat vaarat antavat maastopyöräilyyn tehokkaan haasteen kovakuntoisellekin pyöräilijälle. Lähellä kulkee kaikentasoisia ja pituisia pyöräilyreittejä ja järjestämme myös opastettuja retkipaketteja ja vuokraamme pyöriä, myös sähköavusteisia.

Juhan safari ja lomamatkat vuokraa sähköavusteisia fatbike pyöriä (044 748 666 7 ) Fatbiket, maasto- ja kaupunkipyörät vuokrattavissa  Aittolan Eräpalveluilta (0500 472 734) ja Paljakan Loma-Asunnot (0500 324 107).  Yrityksiltä myös ohjattuja safareita.