Kokoustilat

Hallan Saagassa on nykyaikaiset kokoustilat, huippuluokan AV-välineet 52″ plasma-TV:stä ja datatykistä aina nettiyhteyksiin sekä virikkeellinen ympäristö hyville päätöksille. Varusteluina kokoustiloista löytyy myös fläppitaulu, valkotaulu ja piirtoheitin.

Hallan Saaga on kokouspaikkana virkistävä vaihtoehto pidemmillekin tilaisuuksille, sillä työpäivän teemaan on helppo virittää myös vapaa-aikaa. Huikea järvinäköala sekä kokoustilasta että kokousten tarpeisiin muunneltavasta monitoimihallista irrottaa osallistujien mielikuvituksen taatusti lentoon. Kokousvieraiden ulottuvilla ovat sekä Hallan Saagan elämysmaailma, ravintolapalvelut että ympäristön harrastusmahdollisuudet ja luonnonnähtävyydet. Halutessaan Hallan Saagan voi vuokrata kokonaisuudessaan omaan käyttöön illaksi.

Aurinko-Saaga -huvilat kokous- ja edustuskäyttöön

Alueelle nousi loppuvuodesta 2006 Hallan Saagan seuraksi uusia isoja, laadukkaita, langattomalla verkolla varusteltuja Aurinko-Saaga -huviloita, jotka sopivat niin kokousväen majoitukseen kuin edustus- tai kokoustiloiksikin. Aurinko-Saaga -huvilat ovat kooltaan 150 neliötä ja ne soveltuvat tiloiltaan erinomaisesti noin 14 hengen ryhmille.

Kysy lisää myyntipalvelusta:

Puh. (08) 748 500
[email protected]