Snowpark

Paljakka SnowPark uudistuu!

Paljakka snowparkista löydät useita reilejä ja hyppyreitä sekä useita laskulinjamahdollisuuksia. Hyppyrit ovat pieniä ja keskikokoisia pitkällä ja turvallisella alastulorinteellä varustettuja.

Paljakan rinteet tarjoavat myös loistavia freeride mahdollisuuksia. Erityisesti hisseillä 9 ja 11 pääset usein koskemattoman puuterin äärelle. Parhaimmillaan metsälaskut ovat ennen kevään sesonkia mutta sopivan lumimyräkän kohdalle sattuessa puuteri pöllyää koko laskettelukauden ajan. Muista että rinteiden ulkopuolella laskeminen tapahtuu AINA omalla vastuulla! Otathan aina kaverin mukaan ja valitse laskulinjasi huolellisesti.

Hallapark

Ukkohalla on tunnettu monipuolisista parkeistaan. Hallapark, Treeride sekä Junnupark ovat saaneet joka vuosi kehuja ja paljon näkyvyyttä useissa lumilauta- ja suksielokuvissa.

Parkeissa järjestetään vuosittain erilaisia ja mielenkiintoisia tapahtumia kaikenikäisille ja tasoisille laskijoille.

Kuten aikasemminkin parkit tullaan suunnittelemaan ja rakentamaan turvallisiksi sekä monipuolisiksi kaiken tasoisille laskijoille. Parkkilaskemisen makuun pääset Junnuparkissa josta löytyy reilejä ja hypittävää pienistä keskikokoisiin hyppyreihin. Hallapark puolestaan tarjoaa laajan kattauksen vaativampia reilejä ja keskikokoisista suuriin hyppyreihin.

Treeride koostuu tukeista rakennetuista laskettavista obstaakeleista ja puisista tasanteista. Parhaimmillaan Treeride onkin kunnon lumipyryn jälkeen.

Parkkimme muuttuvat kauden mittaan joten muistathan aina tutustua hyppyreihin ja reileihin etukäteen.

Ajantasaisin parkkisetuppi päivittyy Hallaparkin Facebook-sivuille.

Halla Park ja Snow Park Paljakka