Ravintola Hotel Paljakka

Tuomme eteesi lautasellisen elämyksiä, joissa perinteinen suomalainen keittiö saa mausteekseen hyppysellisen kansainvälisyyttä. Monipuoliset a’la carte- ja lounaslistamme sopivat vaativampaankin makuun. Ruokalistamme elää yhdessä vuodenaikojen ja sesonkien kanssa; tuomme nautittavaksesi talven syvyyttä, kevään tuoreutta, kesän raikkautta ja syksyisen metsän antimia korostavat tuoreet raaka-aineet sekä makuaisteja hellivät puhtaat maut.

**

Kuuma juoma kelkkailun tai rinnepäivän päätteeksi, virkistystä vaelluksen jälkeen. Kupillinen höyryävän hyvää kahvia kera pullan tai kannullinen teetä takkatulen ääressä. Mikseipä vaikka tuopillinen sekä erä biljardia. Vaiko hetki omaa aikaa, seurana kirja sekä omat ajatukset. Pubin puolella tarjolla myös maittavaa pikkusuolaista yksin, kaksin tai isommalla porukalla naposteltavaksi illanvieton lomaan.

**

Ravintolamme tarjoaa mainiot puitteet myös suurempia tilaisuuksia tai yksityiskäyttöä varten. Olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, illanistujaiset tai vaikkapa työporukan virkistäytymispäivä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Henkilökuntamme auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja järjestelyissä alusta loppuun saakka.

Tervetuloa nautiskelemaan – tulitpa sitten yksin, kaksin tai vaikkapa isommalla porukalla!

Oiva-raporttiimme pääset tutustumaan tästä linkistä.

Ravintola Hotel Paljakassa