Lehtotuvat

Lehtotuvat

Lehtotuvat

Lehtotuvat paritalohuoneistot sijaitsevat 1,3 km päässä Paljakkakeskuksesta. Hiihtoladut lähtevät pihasta ja lähimmälle hiihtohissille matkaa 850m. Myös kelkkareitille siirtyminen onnistuu suoraa pihasta. Kesäreittien alkuun ja kalastuspuistoon 500-850m. Nämä hienosti sisustetut huoneistot ovat mukava ja rauhallinen kohde muutaman minuutin päässä palveluista. Kesällä pihalla on pieni lampi, jossa on mukava kastautua saunan jälkeen. Pihassa on myös kota useamman huoneiston yhteiskäytössä sekä piknik alue ja puugrilli pihalla.
Lämmityspistoke autolle. Autot, moottoripyörät ja kelkat saat aivan huoneiston ulko-oven eteen. Huoneiston sisäänkäynti on katutasossa. Yläkerran makuuhuoneeseen ja parvelle noustaan portaita pitkin. Alakerrassa myös makuuhuone ja kaikki muut tilat kuten pesuhuone/wc ja sauna.  Varustukseen kuuluu täydellinen keittiö sekä pyykinpesukone, iso kuivaushuone ja ilmainen wlan yhteys (tietokone käytettävissä).

1 x kahden makuuhuoneen loma-asunto
2 mh.+parvi olohuone/keittiö, erillinnen wc, kylpyhuone, pukuhuone, sauna, kuivaushuone.
1. mh 1 x parivuode. 2 mh 2x1h sänky. Parvi 1x 1 h matalasänky
Hinta alkaen vrk 99 €, 2 vrk 179 €, 3 vrk 250 €, viikko 350 € 

Saapuminen ja lähteminen
Huoneisto on käytössänne viimeistään klo 16 ja luovutus lähtöpäivänä on klo 12.00.  Lähetämme teille viimeistään saapumispäivänä tarkat ajo-ohjeet kohteeseen google maps linkkinä sekä ovikoodin joten majoittuminen onnistuu mihin aikaan tahansa vuorokaudesta.
Palvelupisteemme sijaitsee viereisessä Safaripub ravintolassa ja puhelinpalvelu on avoinna ympäri vuorokauden mikäli tarvitsette majoittumisen aikana lisäpalveluita tai huoneistossa ilmenee avun tarvetta.

Tarjous
TARJOUS ajalla 13.-31.1.2019 2 vrk 199 € 3 vrk 229 eur, viikko 399 €

Lehtotuvat varaukset
puh, SMSs tai WhatsApp + 358 44 748 666 7
[email protected]