Sähköfatbike vuokraus- ja safarit – Safarisuomi

Kesän 2019 uutuutena fatbiket nyt myös lasten kokoisena ja muillekin pienikokoiselle  20″ renkailla. Myös kokoontaitettava malli matkakäyttöön.
Paljakan vaaramaisesissa sähköfatbike on oiva kulkuneuvo, jolla koet upean luonnon mukavasti ja kevyesti liikkuen korkeuseroista huolimatta.
Kipaise vaaran päälle nauttimaan maisemista tai ajele helppoja lähialueen reittejä tai kyläteitä keskellä kainuulaista vaara tai jokimaisemaa. Ajamista riittää myös pitkillä reitiellä ja vuokraamosta saat parhaat vinkit ja kartat. Ryhmällesi voit varata myös opastetun safarin paikallis oppaan johdolla joka tietää parhaat maisemat- reitit ja taukopaikat. Tuotteet saatavilla myös talviaikaan kelivarauksella.

Helkama E-Fat, vm. 7/2018 (1 kpl)

E-Fat sähköpyörä ei jätä pulaan vaativimmissakaan olosuhteissa. Helppoa liikkumista maastosta tai lumesta riippumatta. Pyörässä on laadukas Ba Fangin takamoottori joka tekee ajosta hieman vakaamman kuin etumoottori sekä moottorin sijoitus on hyvin huomaamaton. Koko komeuden kruunaa upea carbon jäljitelmä runko 17/19″ . – 8 vaihdetta

Imiki Innovtion sähkö fatbike 7/2018 (5 kpl)

Pyörä on varustettu 7-vaihteella ja jämäkällä ja kevyellä alumiinirungolla, joiden ansiosta ajettavuus on kevyttä jopa haastavammassa maastossa. Tällä klassisella sähköläskipyörällä ajat niin kyläteitä kuin maastopolkuja mukavasti. Fatbike sopii myös hyvin pehmeälle alustalle kuten hiekalle tai pehmeälle lumelle.  Rengaskoko on 26″ x 4″ tuumaa. paino 24 kg. Isokokoinen 17″ runko. Kaasukahva.

Imiki Innovtion sähkö fatbike Editoon 2.0 6/2019 (3 kpl) saatavissa 1.6.2019 alkaen.


Todella laadukas ja suosittu Imiki Innovation edition 2 läskipyörä on varustettu luotettavalla BaFang sähkömoottorilla ja jämäkällä alumiinirungolla. Ajettavuus on kevyttä jopa haastavammassa maastossa.  Fatbike sopii myös hyvin pehmeälle alustalle. Rengaskoko on 26″ x 4″ tuumaa.
19 tuumainen runko joka sopii hyvin 170-190cm pituisille
Vaihteet: 7 vaih. Shimano. Paino 24kg
Runko: Alumiini, pyörien koko 26×4 ja jousitettu etuhaarukka.
Levyjarrut edessä ja takana.
Akun kesto 30-50 km, pienemällä teholla pidemmälle.
Lataus kestää 4-6h

IMIKI  FOLDABLE 1/2019 2 kpl saatavissa 1.6.19 alkaen.

Pienen kokonsa ansiosta myös lapsille/nuorille sopiva alli. 7-vaihteella ja kokoontaituvalla Alumiinirungolla niin soveltuu myös matkalle mukaan. Kysy reilusti myös pidempää vuokrausta.  Rengaskoko   on 20″ x 4″ tuumaa.
(suositellaan yli 150cm ja alle 190cm ) Jousitettu etuhaarukka. Kaasukahva. Akun kesto noin 40km. Lataus kestää noin 4-6hours,. Vaihteet: 7 vaih. Shimano. Levyjarrut edessä ja takana. Suuniteltu maksimi painoon 120kg ja pyörä painaa noin 24kg

Hinnasto

Testitarjous 25 € max 1 h / maisemakierros
Max 2 h / lähialuereitin kierros   39 €
Max 3 h             45 €
3h-kokopäivä    59 €
2 päivää            99 €
lisäpäivät          40 €
Viikko 7 vrk     190 €
Majoitusetu: Varaa majoitus meiltä Safarilta Paljakka VIllas huoneistoon, saat vuokrauksen veloituksetta (2h) Pyöriä saa myös mukaan matkalle. Kysy myös toimitusta.

Hinnat sisältää pyörän ja kypärävarustuksen vapaasti Paljakassa.

Tutustu ennen varaamista varaus- ja toimitusehtoihin tästä.

Varmista saatavuuus ja tee  pyörävaraukset ennakkoon:

Pyörät luovutetaan täyteen ladattuna. Pitkiin vuokriin laturin saa mukaan tai pyörän voi tuoda vuokraamolle ladattavaksi. Varaustilanteen salliessa tyhjenneen akun voi vaihtaa täyteen vuokraamossa  15 eur lisämaksua vastaan. Yhdellä latauksella pyörät kulkevat 25-80 km riippuen kuljettajan painoista ja käytettävästä avustuksen määrästä.

Safarituotteet (kesä-syksy)

1 h tutustumissafari maisemareitillä sähköfatbike pyöräilyyn
Tällä opastetuulla safarilla pääset testaamaan sähköfatbike pyörän kaikkia ominaisuuksia vaihtelevalla reitillä jolta löytyy myös mukavia näköalapaikkoja.
Soveltuu kaikille. Tarvitset säänmukaisen varustuksen tullessasi safarille.
Hinta 39 eur/hlö . Esimerkkihinta 3 hlö ryhmälle. Pyydä tarjous omallesi.

Easy Safari

2 h mukavaa, helppoa ja kevyttä pyöräilyä Paljakan ympäristössä.
Tällä opastetuulla safarilla ei juuri lämpö nouse vaan nautimme lähinnä upeista maisemista ja helposta liikkumisesta.
Soveltuu kaikille. Tarvitset säänmukaisen varustuksen tullessasi safarille.
Hinta 65 eur/hlö . Esimerkkihinta 3 hlö ryhmälle. Pyydä tarjous omallesi.

2-3 h Paljakan kierros
Leppoisa safari Paljakan ympäri monipuolisessa maastossa maisemia ihaillen. Soveltuuu kaikille, eli et tarvitse huippukuntoa. Oppaan kanssa ei tarvitse välittää suunnistuksesta vaan nautit vain parhaista puolista. Välillä teemme tulet ja nautimme kevyet retkieväät. Mukana on myös taukojuomista.  Helteellä tai muuten  halutessa on välillä mahdollisuus myös uimiseen, joten varaa tarvittaessa uikkarit mukaan. Muuten tarvitset säänmukaisen vaatetuksen.
Hinta 69 eur/hlö. Esimerkkihinta 3 hlö ryhmälle. Pyydä tarjous omallesi.

Palvelun tuottaa Kentso Oy
Myyntipalvelu / varaukset p 044 748 666 7  [email protected]
(varaathan aina ennakkoon!)
Pyörät Paljakassa Paljakka Ski Villaksella, Rinnetie 8, 89140 KOTILA (Kunta: Puolanka)

Yhteystiedot, varaukset

Safarisuomi
Juhan safari ja lomamatkat.

puh. 044 748 666 7, [email protected]

https://www.facebook.com/safarisuomi

VARAATHAN PYÖRÄT ENNAKKOON

Pyörät Paljakassa Ski Villaksella
Rinnetie 8
89140  KOTILA (kunta: Puolanka)