Hóll Tallin islanninhevosvaellukset

Mukavat islanninhevoset takaavat unohtumattoman ratsastuskokemuksen sekä aloittelijalle että kokeneemmalle ratsastajalle. Etenemme ryhmän tason mukaan joko leppoisaa käyntiä ja tölttiä tai myös reipasta laukkaa metsäteillä. Talvella retkien kesto on 1-5 tuntia ja kesällä teemme 1-6 tunnin retkiä ja 2 -3 päivän pituisia vaelluksia.

Ryhmän koko voi olla 2-7 henkilöä. Voit varata ratsastuksen omalle ryhmälle tai kysyä mahdollisuutta päästä johonkin ryhmään mukaan.

Myös kärry- tai rekiajelu onnistuu suomenhevosruuna Vesselin vetämänä.

Hóll Tallille on Paljakasta vain noin puolen tunnin ajomatka.

Tervetuloa luontoretkelle ratsain!

Hóll Talli
Kumpusentie 15
88300 Paltamo
puh. 050 357 6501
info(at)holltalli.net
www.holltalli.net
Facebook

Seijan Ratsutalli (Ukkohalla)

Seijan Ratsutalli on SRL:n hyväksymä harrastetalli. Se sijaitsee Hyrynsalmella, aivan Ukkohallan matkailukeskuksen tuntumassa. Tallilla on käytössä valaistu kenttä sekä kauniit maastot. Tallilta löytyy hevosia ja poneja kaikentasoisille ratsastajille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmille ratsastajille. Tallin kokeneet ratsastuksenopettajat pitävät huolen siitä, että tunnit sujuvat turvallisesti. Perheen pienimmille saatavilla myös talutusratsastusta.

Ratsastustunnit sovitaan joko soittamalla tai edellisellä ratsastuskerralla. Seijan talli järjestää myös erilaisia leirejä kesällä ja viikonloppuisin. Leirit ovat erityisen suosittuja etenkin koulujen loma-ajankohtina, joten muista varata paikkasi ajoissa.

Lue lisätietoja leiritarjonnasta ja tunneista ratsastustallin kotisivuilta

Yhteystiedot: Seija Hiltunen, puh. 040 418 7991