Paljakan kalastuspuisto tarjoaa mahtavat puitteet koko perheen kalastukseen. Kalastuspuisto soveltuu myös erittäin hyvin ryhmäaktiviteettien pitopaikasia ja helppokulkuisuuden vuoksi myös erityisryhmien kohteeksi.

Noin 1 km alueelle rakennetussa kalastuspuistossa on kolme lampea sekä jokialue joissa hyviä ottipaikkoja. Alueella liikkuminen onnistuu mukavasti pitkospuita, kivituhkapolkuja ja siltoja pitkin. Yhdeksän laituria , kaksi piknic aluetta, 3 kotaa ja kalankäsittelyhuone takaavat viihtyvyyden olet sitten kalalla tai muuten vain ulkoilemassa kauniin vaaramaiseman syleilyssä. Alueen välittömässä läheisyydessä on kaikki majoituspalvelut leirintäalueesta hotelliin ja mökkiin.

Kalastuspuistossa on runsaasti istutettua saaliskalaa. Kirjolohta ja isoa ahventa istutetaan pitkin vuotta, lisäksi ko vesistössä on luonnonvaraisena taimenta ja harjusta.

Kalastuspuiston lähellä on vielä useita luonnonkohteita, joissa voi kalastaa mm kuhaa, isoa haukea sekä purotaimenta ym aluella luonnonvaraisesti esiintyviä lajeja.

Lue lisää Kalastuspuiston sivuilta

Kalastus kalastuspuistossa