Hotel Paljakka

Hotellimme Paljakan matkailukeskuksessa on mainio lomakohde olitpa sitten matkalla yksin, kaksin tai vaikkapa koko perheen voimin! Hotellissamme on yhteensä 24 huonetta, joista puolet on perinteisiä kahden hengen huoneita ja loput parvellisia perhehuoneita, joihin majoittuu mukavasti jopa 5 henkeä.

Majoituksen hintaan sisältyy aina hotelliaamiainen sekä maksuton pysäköinti. Hotellin asiakkailla on käytössään maksuton ja langaton internet-yhteys. Jokaisessa huoneessa on oma suihku ja asiakkaille on myös tarjolla saunomis-mahdollisuus.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia ja ne on varustettu keskusilmastoinnilla. Hotellin palvelut ja huoneet sijaitsevat kaikki yhdessä kerroksessa. Meiltä löydät myös allergikoille sopivat huoneet sekä huoneet, joihin apuvälineitä käyttävien on helppo majoittua – kysy näistä lisää myyntipalvelustamme!

Lemmikit ovat myös tervetulleita vieraita, hotellin ympäristöstä löydät monipuoliset ulkoilumaastot esimerkiksi koiran kanssa kuljettavaksi. Muistathan mainita lemmikistä varauksen teon yhteydessä.

Hotel Paljakka
Jyrkänparras 1
89140 Kotila Finland

Puh. 040 830 3500

[email protected]

Majoitu Hotel Paljakassa